Gürültü yapıyorlar diye komşu aileden beş kişiyi öldürdü: Üst katta sürekli misket oynanıyordu

Ankara'nın Sincan ilçesinde üst katta gürültü yaptıklarını öne sürdüğü aynı aileden ikisi çocuk beş kişiyi öldüren Tahsin Ünsür hakkında mütalaasını açıklayan savcı dördü ağırlaştırılmış olmak üzere beş kez müebbet hapis cezası istedi.

Gündem 23 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Ankara Sincan’da Tahsin Ünsür geçen yıl 22 Kasım’da çocukları gürültü yaptığı gerekçesiyle uyardığı üst kat komşusuyla tartışmış, av tüfeğiyle üst kata çıkıp katliam yapmış; Hamdi Turgut ile annesi Behiye Turgut, eşi Sunay Turgut, oğlu Mustafa Turgut ve kızı Ceyda Turgut’u öldürmüştü.

‘Nitelikli öldürme’ ve ‘Kasten öldürme’ suçlarından hakkında Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Tahsin Ünsür dün mütalaanın okunduğu duruşmaya çıktı. Savcı Tahsin Ünsür’ün dördü ağırlaştırılmış olmak üzere beş kez müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık Ünsür ise kendisini savunurken apartmanın ilk katında oturduğunu söyledi, “Ölen Hamdi ve eşi sağdan soldan çöp, hurda malzeme toplayıp çuvallarla evimin etrafına yığıyorlardı. Bu çöpler nedeniyle eşim rahatsızlandı, böbreklerini kaybetti, sonra da vefat etti. Tek başıma yaşamaya başladım, başka kimsem yok. Ölenler sürekli olarak gürültü yapıyordu, gece geç saatlere kadar gürültü bitmiyordu. Büyük yaşta olmalarına rağmen evde top oynuyorlardı. Evin içinden sürekli misketle oynama sesi geliyordu. Uyuyamaz oldum. 3-4 kez polise zabıtaya şikayette bulundum. Buna bütün apartman sakinleri şahit. Ne yaptımsa önüne geçemedim, evi zaten borçla almıştım, satamadım” dedi.

Kardeşini arazi kavgasında öldürmüştü, yedi yıl sonra komşu köyde yakalandıKardeşini arazi kavgasında öldürmüştü, yedi yıl sonra komşu köyde yakalandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.