Hakemin cebinden kart değil yüzük çıktı

Bolu'daki Kızıkspor ile Yıldızspor karşılaşması ilginç görüntülere sahne oldu. Hakem Özkan Elikaya, futbolculardan da yardım alarak evliliğe ilk adımını attı.

Gündem 30 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Özkan Elikaya'nın evlilik teklifine Kübra Şengül olumlu yanıt verdi.

Bolu 1. Amatör Lig’de Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor arasında oynanan maç eğlenceli görüntülere sahne oldu. Maçın hakemi Özkan Elikaya, tribünde maçı takip eden kız arkadaşı Kübra Şengül’e evlilik teklif etti. Bu sırada ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart tutan iki takım futbolcuları da olaya dahil oldu.

Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor, Karaçayır Futbol Tesisleri’nde karşılaştı. İki takım futbolcuları maça ellerinde “Benimle evlenir misin?” yazılı pankartla çıktı. Maçın hakemi Özkan Elikaya da sahaya elinde çiçek ve yüzükle geldi. Tribünde bulunan sevgilisi Kübra Şengül’ün yanına yönelen hakem, orada diz çöküp evlilik teklifinde bulundu.

Futbolcular ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankartı taşıyarak hakeme destek verdi.

Erkek arkadaşının sürpriz teklifi karşısında büyük mutluluk yaşadığı gözlenen genç kadın teklife ‘Evet’ dedi. Kübra Şengül yüzüğü parmağına taktığı an tribünde bulunan seyirciler ve sahada pankart tutan futbolcular çifti alkışlayarak tebrik etti.

Galatasaray direkleri de geçti, Antep savunmasını Barış Alper deldiGalatasaray direkleri de geçti, Antep savunmasını Barış Alper deldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.