Hamile eşini boğarak öldürüp mahalleye anons yapmıştı: Ne oldu hatırlamıyorum

Adana'da eşini öldürdüğünü mahalleye duyuran Emrah Demir tutuklandı. İfadesinde eşini öldürmesiyle ilgili olarak "Gel, birlikte televizyon izleyelim' dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı, sonrasını hatırlamıyorum" dedi

Gündem 1 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayanlar mahalle komşuları Emrah Demir’in 29 Ekim gece saatlerinde sokaktaki çığlığını duydu: “Galiba eşimi öldürdüm.” Emrah Demir, Hatice Demir ile evliydi, 20 yaşındaki kadın dört aylık da hamileydi. Çifti tanıyan mahalleli durumu hemen polise bildirdi ve olay yerine gelen ekipler acı gerçekle karşılaştı: Emrah Demir, Hatice Demir’i boğarak öldürmüştü.

Polisin olay yerinde gözaltına aldığı Emrah Demir emniyetteki ifadesinde “İşten geldikten sonra alt katta oturan annemlerle yemek yedik. Sonra yukarı çıktık. Ben televizyon izlerken eşim yatmak istediğini söyledi ve gitti. Bir süre sonra kalkıp yanıma geldi ve uyumayacağını söyledi. Ben de ‘Gel, birlikte televizyon izleyelim’ dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum” dedi.

Mahkemeye sevk edilen Emrah Demir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastane otoparkında kadın cinayeti: Kendini de vurduHastane otoparkında kadın cinayeti: Kendini de vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.