Havalimanında yolcu paylaşımı kavgası silahlı çatışmaya döndü: Bir ölü, dört yaralı

İstanbul artık herhangi bir yerden herhangi bir sebeple silahlı çatışma haberlerinin geldiği bir mega kente dönüştü. Bu kez kavga havalimanında yolcu karşılama işi yapan iki grup arasında çıktı. Bir kişi öldü, dördü yaralandı, dokuz kişi gözaltında.

Gündem 11 Eylül 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Sabiha Gökçen'de başlayan kavga silahlı çatışmaya dönüştü.

İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanında turistleri karşılama işi yapan iki grup arasında müşteri paylaşımı nedeniyle silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Süleyman Üzümcü hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili dokuz şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden ikisinin hastanede tedavisi devam ederken yedisi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy olduSabiha Gökçen Havalimanı’nın yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy oldu

İstanbul’un Pendik ilçesi Harmandere Mahallesi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 7 Eylül Cumartesi günü turist yolcu karşılama işi yapan iki grup arasında yolcu paylaşımı yüzünden kavga çıktı.

İki grubun üyeleri durumu konuşmak ve bir anlaşmaya varmak için başka bir yerde bir araya geldi. Ancak tartışma karşılıklı silahların çekilmesiyle silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sırasında silahla yaralanan Süleyman Üzümcü hayatını kaybetti. Olayda iki kişi de yaralandı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis kısa süre içinde kavgaya karışanları tespit etti. Düzenlenen operasyonda yedi şüpheli gözaltına alındı. Hastanede tedavileri devam eden iki şüphelinin de gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı dokuzu yükseldi.

Emniyette yapılan sorgularında şüpheliler kavgaya karıştıklarını ancak öldürme ve yaralama olaylarıyla ilgileri olmadığını söyledi. Yedi şüpheli Çevik Kuvvet Otobüsleriyle geniş güvenlik önlemi alınarak adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavileri süren iki şüphelinin daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sabiha Gökçen’de uçuşların yüzde 10’u iptal edildiSabiha Gökçen’de uçuşların yüzde 10’u iptal edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.