Hocam siz bari yapmayın: İki öğretmenin sokak kavgası kamerada

Sokak ortasında iki öğretmen arasında çıkan tekme ve yumruklu kavga Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasına yansıdı. Milli Eğitim Müdürlüğü kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Gündem 12 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Şiddet sarmalına esir olduk. Kadın cinayetleri, çocuklara, hayvanlara eziyet, trafik kavgaları derken topluma örnek olması beklenen öğretmenler de kavgaya tutuştu. Akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Kulp İlçesi Turgut Özal Mahallesi Diyarbakır Caddesi’nde iki öğretmen karşı karşıya geldi. Kulp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür başyardımcısı S.Ç. ile Kulp Anadolu İmam Hatip Lisesi rehber öğretmeni M.M.S. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. S.Ç.’nin demir kapıya çarparak yaralandığı kavga çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu, olay anı kent güvenlik kameralarına da yansıdı. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı.

40 yıl sonra ilk kavga böyle oldu: Yaşlı çift vazoyla birbirlerini yaraladı40 yıl sonra ilk kavga böyle oldu: Yaşlı çift vazoyla birbirlerini yaraladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.