Husumetli aileler sokak ortasında çatıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa Suruç’ta aralarında husumet bulunan iki aile, en işlek caddelerden birinde çatışmaya girdi. Silahlı kavgada 27 yaşında bir genç yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.

Gündem 13 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada İsmail Yağmur (27) yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Yaşanan kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mürşitpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Yağmurlu ve Kütüs ailesi fertleri yolda karşılaştı. İki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 6 kişi yaralanırken, ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Cep telefonuyla anbean kaydedildi

Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İsmail Yağmurlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Husumetlisini balkona çağırdı, çıkınca  başından vurduHusumetlisini balkona çağırdı, çıkınca başından vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.