İstanbul’da silahlı saldırı: Üç gündür çalıştığı oyun salonunda öldü

İstanbul'da bir oyun salonuna dün silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında sadece üç gündür çalışan 18 yaşındaki Eyüp Kara öldü. Saldırganlarsa aynı gün cinayette kullandıkları araçla birlikte yakalandı.

Gündem 28 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Eyüp Kara sağ üstte.

İstanbul Bahçelievler’de Şirinevler Mahallesi, Nil Sokak’ta bir oyun salonu vardı. 18 yaşındaki Eyüp Kara 25 Mayıs’ta orada işe başlamıştı. Ancak dün akşam saatlerinde salonun önüne bir otomobil yanaştı ve içindekiler uzun namlulu silahla salona doğru rastgele ateş açtı. Eyüp Kara o sırada iş yerinin önünde oturuyordu ve kurşunlar ona isabet etti. Kafasından vurulan genç oyun salonunun önüne yığıldı kaldı, saldırganlar da kaçtı.

Silahlı saldırıda öldürülen 18 yaşındaki Eyüp Kara.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ancak Eyüp Kara çoktan ölmüştü,  cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis saldırganları  olayda kullandıkları otomobille birlikte bulup yakaladı, gözaltına aldı.

Konsol oyunlarının oynandığı salona düzenlenen silahlı saldırı mahallede paniğe neden oldu.

Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobille iş yerinin önüne gelen saldırganlar, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Otomobilin arkasında bulunan minibüsün ise geri geri geldiği ve çevredeki vatandaşların koşuşturması, mahalledeki panik hali görüntülerde yer alıyor.

İstanbul’da silahlar susmuyor: Sokak ortasında çatışmaİstanbul’da silahlar susmuyor: Sokak ortasında çatışma

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.