İstanbul’da yine tekel bayi saldırısı: 3 kişiyi kurşuna dizip kaçtı

Esenyurt’taki tekel bayisine silahlı saldırının video görüntüsü hafızalardan silinmeden bu kez bir başka tekel bayi saldırısı Maltepe’de yaşandı. Tekel bayisine gelen kişi silahla 6 el ateş açarak 3 kişiyi kurşuna dizdi.

Gündem 14 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İstanbul Esenyurt’ta bir tekel bayini basanlar 2 kişiyi öldürmüş bir kişiyi ise yaralamıştı. Korkunç katliam ise güvenlik kameralarına anbean yansımış uzun süre gündemden düşmemişti. Yine İstanbul’da bu kez Maltepe’de benzer bir korkunç olay yaşandı.

İddiaya göre, önceki gece henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, alacak verecek tartışması yaşadığı şahsın bulunduğu Maltepe’deki tekel bayi önüne geldi ve peş peşe ateş açtı.

Açılan 6 el ateşte Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. kurşunların hedefi oldu. Bacaklarından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.

Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? 'İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var'Esenyurt nasıl Esencılıs oldu? ‘İlçe tarihinin 3 dönüm noktası var’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.