İstek parça cinayetinin faillerine müebbet istendi

Ankara’daki bir eğlence mekanında ‘istek parçalarını çalmadığı için’ müzisyen Onur Şener’i boğazını keserek öldüren sanıklar hakkında müebbet hapis cezası istendi

Gündem 1 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

45 yaşındaki müzisyen Onur Şener, kırık bir cam şişeyle boğazı kesilerek hayatını kaybetmişti.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan eğlence mekanında çıkan tartışmada, müzisyen Onur Şener’in kırık cam bardakla boynundan yaralanarak hayatını kaybetmesine ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada savcı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Savcı tutuklu sanıklardan İlker Karakaş (35) ile Ali Gündüz’ün (36) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Onur Şener, geçen yıl 2 Ekim’de, Çankaya ilçesinde sahne aldığı eğlence mekanında, istek parçayı çalmadığı gerekçesiyle çıkan kavgada, boğazı cam bardakla kesilerek öldürülmüştü.

Olaya karışan, Bakanlıkta iş müfettişi olan İlker Karakaş, Ali Gündüz, savunma sanayi alanında iş yapan elektrik mühendisi Semih Soyalp ile Gözde Gündüz ve Jale Erberk gözaltına alınmıştı. İlker Karakaş, Semih Soyalp ve Ali Gündüz tutuklanırken Gözde Gündüz ile Jale Erberk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

’14 yaşındaki kızım her şeyin farkında’

3’ü tutuklu, 5 sanığın, Ankara 31’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına dün devam edildi. Duruşmaya, sanıklar ve avukatları ile Onur Şener’in annesi Leyla, babası Erhan ve ablası Pınar Şener katıldı.

Tanıkların dinlenmesi ardından söz alan abla Pınar Şener, “Onur’un 5,5 yaşında olan kızı Ceyla, babasının sigaradan dolayı hastalanıp öldüğünü zannediyor. Benim de kızım var 14 yaşında ve her şeyin farkında.

Kadıköy'deki müzisyen cinayetinde katil zanlısının iddiası: Beni boğmaya çalıştıKadıköy’deki müzisyen cinayetinde katil zanlısının iddiası: Beni boğmaya çalıştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.