İşten çıkarılacağını öğrenince arkadaşlarını bıçakladı

Antalya'da bir işletmede çalışan Hamit, dün sabah işten çıkarılacağını öğrendi. Bunun ardından sinir krizi geçiren Hamit eline geçirdiği bıçakla arkadaşlarına saldırdı.

Gündem 22 Eylül 2024
Saldırgan Hamit.

Antalya’daki bir sahilde Hamit S. isimli bir kişi beş gün önce çalışmaya başlamıştı. Dün saat 11.00 sıralarında yine iş yerine geldi ama işten çıkarılacağını öğrendi. Bunun doğru olup olmadığı ya da haberi kimden aldığı henüz bilinmiyor ama öfkesini arkadaşlarına yöneltti. Mutfaktan eline geçirdiği ekmek bıçağıyla bir anda arkadaşlarına saldırdı. Çalışanlardan iki kişi Hamit’in bıçak darbeleriyle yaralandı.

Onların imdadına diğer arkadaşları yetişti, Hamit’in elinden ekmek bıçağını aldılar. Bu sırada arbede de yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de haber verildi. Polis ve sağlık ekipleri sevk olay yerine sevk edildi. Polisler Hamit’i gözaltına alırken suç aleti olan ekmek bıçağına da el koydu. Sağlık ekipleriyse iki yaralıya ilk müdahaleyi işletmede yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Tarlasını maden ocağından koruyan 75 yaşındaki teyzeye 'yaralama' cezasıTarlasını maden ocağından koruyan 75 yaşındaki teyzeye ‘yaralama’ cezası

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.