Kadın kıyafeti giydirip direğe bağladılar, tecavüz ettiler

Muğla'da kadın kıyafeti giydirilmiş bir erkek direğe bağlı halde bulundu. Ağır yaralı mağdur ilk ifadesinde kendisine tuzak kurulduğunu, kadın giysileri giydirildiğini, makyaj yapıldığını ve tecavüze uğradığını anlattı.

Gündem 26 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İzmir karayolu üzerindeki Köşk Mahallesi kırsalındaki vatandaşlar direğe bağlanmış yaralı bir erkek gördü. Erkeğin üstünde kadın kıyafeti vardı, tırnaklarına oje sürülmüş, yüzüne de makyaj yapılmıştı. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve 34 yaşlarındaki yaralı erkek ifadesinde işkence gördüğünü anlattı.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre dört-beş kişi yaralıyı bir konuma çağırmış, silahla tehdit edip etkisiz hale getirmişti. Defalarca tecavüz ettikleri mağduru daha sonra yaralı halde bırakıp kaçmışlardı. Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan mağdurun kalın bağırsağının yırtıldığı tespit edildi. Vücudunda da ağır fiziksel yaralanmalar olan mağdur yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Jandarma bölgedeki bir marangoz atölyesinin güvenlik kamerasından tespit ettiği olayın faillerini yakalamak çalışma başlattı, olay yerinde incelemeler yapıldı. Köşk Mahallesi Muhtarı Gürsel İnce “Olayı duyunca şoke olduk. Ancak mağdur veya şüpheliler köyümüzden değil, öyle olsa duyardık, bizim de yeni haberimiz oldu. Yol kenarında marangoz atölyelerinin yanında olmuş, kameralar da olayı görüntülemiş, bu kadarını biliyoruz” dedi.

İki yaşındaki bebeğe tecavüz edip öldüren sanık için istenen ceza belli olduİki yaşındaki bebeğe tecavüz edip öldüren sanık için istenen ceza belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.