Kadın kıyafeti giyip çocukları takip ediyordu, yakalanıp tedaviye alındı

Burdur’da kadın kıyafeti giyerek çocukları takip ettiği için tedirginlik yaratan H.Ç. polislerce yakalandı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen H.Ç. tedavi için hastaneye gönderildi.

Gündem 22 Nisan 2024
Kadın kıyafeti giyip okul çevresinde dolaşan H.Ç

Burdur merkez Şirinevler Mahallesi’nde kadın kıyafetiyle dolaşan bir erkek çocukları takip ettiği için kentte tedirginlik yarattı. Bunun üzerine şüpheli H.Ç. polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen H.Ç. tedavi için Antalya’ya sevk edildi.

Kadın kıyafeti giydirip direğe bağladılar, tecavüz ettilerKadın kıyafeti giydirip direğe bağladılar, tecavüz ettiler

Burdur Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Sosyal medya platformlarında ‘Kadın kılığına girip okul çıkışı çocukların yanına gidip çocukları dikizliyormuş dikkat edelim’ şeklinde yapılan paylaşımlar üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında belirtilen şahsın H.Ç. olduğu tespit edilmiş, şahıs görevlilerimiz tarafından yakalanmış, yapılan görüşmede psikolojik olarak rahatsız olduğu değerlendirilmesi üzerine gerekli tedavi işlemleri için İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde 20.04.2024 günü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne memur refakatinde sevk edilerek yatışı sağlanmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği için hassasiyetle yürütülen hizmetlerimiz kararlılıkla devam edecektir” dendi.

Kılık değiştiren polisler yankesicileri yakalattıKılık değiştiren polisler yankesicileri yakalattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.