Karamelek’in sicilinde meğer neler varmış neler…

Gizem Karamelek suçlarıyla gündemden düşmüyor. Fenomenin son işkence olayının dışında 19 tane de suç kaydı olduğu öğrenildi, eski sevgilisini dövdürdüğü görüntülerle kanıtlandı.

Gündem 9 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Yarışma programlarına da katılan Gizem Karamelek.

Geçen hafta polis kontrol noktasında bir aracın durdurulmasıyla günlerce süren işkence ortaya çıkmıştı. Polislerin durdurduğu araçtaki Kübra Z. kaçırıldığını, cep telefonu ve cüzdanındaki parasına el konulduğunu söylemişti. Ancak iddiaya göre olanlar bununla da sınırlı değildi kendilerini motosikletle takip eden 3 kişiden biri olan sosyal medya fenomeni Gizem Karamelek’in kendisini darbedip saçlarını kestiğini anlatmıştı. Karamelik’in azmettirdiği ileri sürülen grubun kendisini Çatalca’da bir villaya götürdüğünü aktaran Kübra Z., burada kendisine uyuşturucu madde kullandırıldığını, yine zorla bazı sözler söyletilerek cep telefonu kamerasıyla video kaydının alındığını belirtti. Öte yandan villada süren işkence günlerinde Kübra Z. 4 kişinin cinsel saldırısına uğradığını da aktarmıştı.

Bu ifadelerin ardından polis ekipleri hemen araçta ve villada inceleme yaptı. Deliller Kübra Z.’nin söyledikleriyle uyumluydu.  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde ise şüphelilerin cep telefonlarının Bahçelievler ve Çatalca’da Kübra Z. ile aynı yerde sinyal verdiği ve bazı şüphelilerin çelişkili ifadeler verdikleri belirlendi. Araçta saç örnekleri ele geçirilirken 2 şüphelinin cep telefonun da Kübra Z.’nin darp görüntüleri bulundu.

Kübra Z. ifadesinde, Gizem Karamelek’in kıskançlık nedeniyle intikam almak istediği ve böylece bir grubu azmettirdiğini söyledi. Zorla villaya götürüldüğünde ise Karamelek’in yanındaki kişilere “Keyfinize bakın” diyerek tecavüz talimatı verdiğini söylediği öğrenildi.

Gizem Karamelek sadece televizyon yarışmacısı ve sosyal medya fenomeni değil. Aynı zamanda kendisinin 19 suç kaydı var ve Barış Boyun suç çetesinin de üyesi olduğu iddia ediliyor. Öte yandan Karamelek’in çete yöneticilerinden birinin sevgilisi olduğu da tespit edilenler arasında. Araçta yakalanan 2 şüphelinin yanı sıra Karamelek ve 2 şüpheli de İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Gizem Karamelek, ise kendilerine iftira atıldığını söyleyerek suçlamaları reddetti.

Tüm şüpheliler “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Silahlı Suç Örgütü’ne Üye Olmak, Cebir, Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılmak, Nitelikli Cinsel Saldırı, Nitelikli Yağma, Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak, Kasten Yaralama” suçlarından sevk edildikleri 4. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak Marmara Cezaevi’ne yerleştirdi.

Gizem Karamelek eski sevgilisini de dövdürtmüş.

Bütün bunların ardından Gizem Karamelek’in eski sevgilisini dövdürdüğü görüntüler ortaya çıktı. Genç adam kapalı bir odada karşısındaki kişi tarafından defalarca darp ediliyor.

Film gibi olay: Moda fenomeninin içinden suç makinesi çıktı!Film gibi olay: Moda fenomeninin içinden suç makinesi çıktı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.