Kayseri’de erkek şiddeti: Hapisten kaçtı, çocuklarının yanında eşini bıçakladı

Kayseri'de Gökhan Ü. tartıştığı eşi Y.Ü.'yü çocuklarının yanında bıçakla yaraladı. Olay yerinin biraz uzağında yakalandığında cezaevi firarisi olduğu da anlaşıldı.

Gündem 12 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Kadın cinayetlerine karşı eylem.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde sıradan bir günde sokakların sessizliği Yenişehir Mahallesi’nde patlak veren dehşetle bozuldu. Y.Ü. iki çocuğunu yanına alıp evden çıkmak üzereydi, ama onu karanlık bir yüz bekliyordu: Cezaevi firarisi ve bir zamanlar hayatını paylaştığı adam, Gökhan Ü. Ancak o gün karşısındaki eşten ziyade şiddetin vücut bulmuş haliydi.

Sokakta başlayan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Y.Ü. çocuklarının gözlerinin önünde eski eşinin öfkesine maruz kaldı. Gökhan Ü.’nün cebinden çıkarıp Y.Ü.’ye doğrulttuğu bıçak sadece bir anlık öfkenin değil, bitmek bilmeyen kadına şiddetin de sembolüydü. Sapladı bıçağı.

Mahalledeki insanlar trajediyi çaresizce izledi. Çocuklar babalarının annelerine neler yaptığına tanık oldu ve o an yaşam boyu unutamayacakları bir anıya dönüştü. Hızla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Y.Ü.’yü ağır yaralı halde Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

Ancak şiddetin hikayesi burada bitmedi. Gökhan Ü. olay yerinden kaçmaya çalıştı ama sadece 200 metre uzakta yakalandı. Yakalandığı anda ortaya çıkan cezaevi firarisi geçmişi şiddeti kendine yol edinmiş biri olduğunu da gözler önüne serdi.

Erkek şiddeti her yerde: Futbolcu menajeri bir kadına otelde dehşeti yaşattıErkek şiddeti her yerde: Futbolcu menajeri bir kadına otelde dehşeti yaşattı

Bu kez kadın cinayetinin adresi Cizre: Erkek şiddeti bitmiyor!Bu kez kadın cinayetinin adresi Cizre: Erkek şiddeti bitmiyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.