Kilis’te vahşet: Suriyeli beş kişilik aile evlerinde ölü bulundu

Kilis'te Suriye uyruklu baba, anne ve üç çocuğu evlerinde ölü bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde anne ve çocukların boğularak öldürüldüğü belirlenirken baba ağzı bağlı şekilde ipte asılı bulundu.

Gündem 6 Mayıs 2024
Kilis'te vahşet yaşanan ev

Kilis’te yaşayan Suriyeli Yusuf Kuvara, eşi Merve ve üç küçük çocuğu evde boğulmuş halde bulundu.

Gece geç saatlerde Nedimökmen Mahallesi’nde meydana gelen olayda inşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Suriyeli Yusuf Kuvara ile eşi ve üç çocuğundan haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Adrese polis ve sağlık ekipleri gitti. Kapıyı açan olmayınca ağır kokunun da yayıldığı eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı.

Dört yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası: Suriyeli aileyi linçten polis kurtardıDört yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası: Suriyeli aileyi linçten polis kurtardı

Baba Yusuf K. ağzı bağlı şekilde iple asılı halde, eşi Merve K. ile çocukları sekiz yaşındaki Emine, altı yaşındaki Abdo K. ve beş yaşındaki Ali K. ise yerde ölü bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Yusuf K.’nın iple, eşi ve çocuklarının ise boğularak öldürüldüğü belirlendi. Cenazeler yapılan incelemelerin ardından Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AA’da yer alan haberde Yusuf Kuvara’nın eşini ve çocuklarını boğarak öldürdüğü, daha sonra kendisini asarak intihar ettiği belirtildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Karabulut ailesi otopsi görüntülerine güvenmiyor: Güçlü bir aile, dublörünü de yaparlarKarabulut ailesi otopsi görüntülerine güvenmiyor: Güçlü bir aile, dublörünü de yaparlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.