Kiracısından haber alamayınca çilingirle girdi, evini tanıyamadı

Kayseri'de bir ev sahibi, 7 ay boyunca kiracısına ulaşamadı. Kira ücretini de alamayınca zabıta ekipleri ile kapıya dayandı. Çilingirle kapıyı açan ekipler, şoke eden manzara ile karşılaştı.

Gündem 26 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Kayseri’nin Talas ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kiracının terk ettiği evden kilolarca çöp çıktı.

İlçeye bağlı Mevlana Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda ev sahibi uzun süre kiracısından haber alamadı. Evinin kirasını da alamayan ev sahibi, zabıta ekipleri ile beraber eve girdi. Çilingirin açtığı kapıdan içeri giren zabıta ekipleri, içeriye girdiklerinde şok oldu.

Evin tüm odaları , mutfak ve banyo diz boyuna kadar çöple dolmuş.

Sinekten ve kelebekten durulmuyordu

Evin 3 odasında da diz boyuna gelen çöp yığını ile karşılaşan bina görevlisi İsmail Saraç, “1’inci katta kiracı bir bayan oturuyordu. 7-8 aydır ortalarda gözükmüyor. Komşulardan da şikayet vardı. Benim üst dairede olduğu için bende duramıyordum, koku geliyordu. Sinekten ve kelebekten durulmuyordu. Emniyet güçlerine haber verdik. Ben evin içerisine bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum. Diz boyu Çöp. Depremden önce kendisini bir sefer gördük. Depremden sonra geldi, valizlerini aldı ve sonrada göremedik. 6.5 aydır hiç görmüyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara'da bir ev sahibi, kiracısını yıldırmak için öyle bir şey yaptı ki...Ankara’da bir ev sahibi, kiracısını yıldırmak için öyle bir şey yaptı ki…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.