‘Kızını nasıl başkasına verirsin?’ deyip eski kayınpederini vurdu, yerde tekmeledi

Adana'da Ahmet Susam, ayrıldığı kadının babasını vurdu ve adam yaralı haldeyken yerde tekmeledi. Gözaltına alınan saldırgan 'Kızını başkasına nasıl verirsin?' deyip ateş açtığını itiraf etti.

Gündem 19 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ahmet Susam.

Adana’da yaşayan 54 yaşındaki Muhittin Bulut, 43 yaşındaki Ahmet Susam tarafından sokak ortasında altı kurşunla öldürüldü. Ahmet Susam, Muhittin Bulut’un eski damadıydı ve kızıyla üç yıl önce boşanmıştı. İkilinin 10 yaşında ikizleri de vardı. Ancak Ahmet Susam cinayetten önce eski eşinin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını görmüştü. Bu kişiyle eski eşinin evleneceğini öğrenen Susam, eski kayınpederi Muhittin Bulut’un evinin önüne gitmiş ve eski kayınpederini de bu yüzden öldürmüştü.

Ahmet Susam cinayeti işledikten sonra kayıplara karışmıştı ki Seyhan ilçesinde yakalandı. Silah da yanındaydı. O yakalanırken olay da araştırılıyordu, bir kişinin cinayet anlarını kayıt altına aldığı öğrenildi. O görüntülerde Ahmet Susam eski kayınpederini yaralı halde yerde yatarken tekmeleyip üzerine bastığı görülüyordu.

Emniyette sorguya alınan Susam ifadesinde “Eski eşimin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını gördüm ve o kişiyle evleneceklerini öğrendim. Öfkelendim ve eski kayınpederimin evine gittim. Onu görünce ‘Kızını başkasına nasıl verirsin’ dedim ve tabancayla ateş açtım. Üzerine bastığımı veya tekmelediğimi hatırlamıyorum” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Susam, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Kahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktıKahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.