Kızıyla kavga eden çocuğu dövüp tehdit eden baba tutuklandı

Fatih'te parkta oynayan kızıyla kavga eden yedi yaşındaki Tunuslu Bayram L.'yi bakkalda döverek tehdit eden M.B. "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem 23 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Yedi yaşındaki Tunuslu Bayram L. kavga ettiği çocuğun babası tarafından dövülmüştü.

İstanbul’un Fatih ilçesi Koca Mustafa Paşa Mahallesi’nde 18 Haziran’da Tunuslu yedi yaşındaki Bayram L. parkta oynadığı sırada bir kız çocuğuyla kavga etti. Çocuk durumu babasına anlatınca baba Bayram L.’yi parkta tartakladı. Ardından Bayram L. oturdukları sokakta bulunan bakkala ekmek almaya gitti. Kavga ettiği çocuğun babası da bakkala geldi.

Öfkeli baba burada çocuğa hem tokat attı, hem de ‘Seni öldürürüm, seni bıçaklarım’ şeklinde tehditler savurdu. Araya iş yeri sahibi girerek çocuğun dövülmesini önledi. İş yeri içinde yaşanan o anları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti. Görüntülerde çocuğun gözyaşları içinde bakkaldan ayrıldığı görülüyor.

Dövülen çocuğun annesi Nurhan L. olaylardan dolayı oğlunun çok korktuğunu belirterek “Üç gün önce oğlum parka gitti. Bir kızla kavga etmiş. Sonra babası gelip oğlumu dövdü. Ben bir şey demedim. Sonra oğlum akşam markete ekmek almaya gitti. O adam da markete geliyor ve oğlumu dövüyor. 6-7 kere vuruyor, hem de tehdit ediyor. Oğlum çok korktu. Benim oğlumun babası yok, yetim. Ben ona hem anne hem babayım” dedi.

Polis ekipleri olay sonrası yedi yaşındaki çocuğu döverek tehdit eden babayı yakalamak için çalışma başlattı. M.B. isimli cuma günü gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından “Kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Skandaldan öte: Engelli okulunda öğretmen Down sendromlu çocuğu tekme tokat dövdüSkandaldan öte: Engelli okulunda öğretmen Down sendromlu çocuğu tekme tokat dövdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.