Yedi çocuk özel okulda terör estirdi: Bir öğrenci yoğun bakımda

Kocaeli'deki bir özel okulda yedi kişilik öğrenci grubu okulun diğer öğrencilerine kök söktürdü. Son olarak top oynama bahanesiyle çıkardıkları kavgada bir öğrencinin ciğerlerini sönme noktasına getirdiler.

Gündem 30 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Kocaeli'deki bir kolejde terör estirdiler.

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki özel bir okulda yedi kişilik bir grup öğrenci sık sık diğer öğrencileri dövüyordu. Son olarak 25 Nisan’da da altı öğrenci top oynarken ‘çeteleşen’ çocuklar geldi ve zorla topu ellerinden aldı. İddiaya göre topu geri alan öğrenciler o yedi kişilik grup tarafından tehdit edildi. Ders bitişinde yedili grup diğer arkadaşlarını bekleyip köşeye sıkıştırdı. Gruptan biri gelenlere saldırıp dövmeye başladı.

Alınan darbelerle çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenciler durumu ailelerine bildirdi. Ağır yaralanan İ.Y.S. isimli öğrenci hastanede yoğun bakıma alındı. Ciğeri sönme noktasına gelen İ.Y.S.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Çocuklarının akranlarınca dövüldüğünü öğrenen aileler karakola gidip suç duyurusu yaptı.

Karakolda ifade veren bir öğrenci karşı taraftaki öğrencilerin birkaçının elinde bıçak olduğunu, yere düştüğü için bıçakla kimseye zarar veremediğini söyledi. Bu yedilinin kolejde sürekli kavga çıkardığını ve herkesi yıldırmaya çalıştığını belirten öğrenci daha önce de bu tür olaylar olduğunu söyledi. Şikâyet üzerine İzmit Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Maaşını isteyen sigortasız öğretmene dayak: Kafasında bardak kırmışlarMaaşını isteyen sigortasız öğretmene dayak: Kafasında bardak kırmışlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.