Köpeğe önce çarptı, sonra da üstünden geçti; gözaltında

Gaziantep'te sokak köpeğine çarpıp üstünden otomobiliyle geçen sürücü güvenlik kameralarına takıldı. Ve gözaltına alındı. 

Gündem 3 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: Zanlının kamera kayıtlarına yansıyan görüntüleri.

Gaziantep’in Araban ilçesinde H.P. adlı sürücünün kullandığı otomobil önce bir sokak köpeğine çarptı. Hayvana çarptıktan sonra bir de köpeğin üstünden geçen zanlının sokak köpeğini ezdiği görüntüler kameraya yansıdı.

Yaralanan köpek çevredeki vatandaşlar tarafından veteriner kliniğine götürüldü ve tedavi altına alındı. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler tepkiye yol açtı. Gelen tepkilerin ardından polis ekipleri harekete geçerek köpeğe çarpıp üstünden geçen otomobilin sürücüsü H.P.’yi gözaltına aldı.

İdari para cezası da uygulanan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kalamış'taki kedi-köpek zehirlemelerine tepki: 'Dört ayaklı dostlarımızı katleden sorumlular hızla tespit edilmeli'Kalamış’taki kedi-köpek zehirlemelerine tepki: ‘Dört ayaklı dostlarımızı katleden sorumlular hızla tespit edilmeli’

Hayvan katliamı bitmiyor: İzmir'de beş köpek ile altı kedi zehirlenerek öldürüldüHayvan katliamı bitmiyor: İzmir’de beş köpek ile altı kedi zehirlenerek öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.