Küçük çocuğun sır ölümü: İç çamaşırıyla ensesinden vurulmuş halde bulundu

Arnavutköy'de bir çocuk evinde ensesinden vurulmuş halde ölü bulundu. 10Haber'e konuşan komşusu çocuğun gördüğünde üzerinde yalnızca iç çamaşırı olduğunu ve kıyafetlerinin olmadığını söyledi. Ayrıca silah sesini duymamışlardı.

Gündem 29 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan 11 yaşındaki Efe Özçelik önceki gün akşam saatlerinde evinde ölü bulundu. Ajansların aktardığına göre küçük çocuğu bulan babasıydı ve çocuk ensesinden vurulmuştu. Tabanca da babasına aitti.

Baba Özçelik’in çocuğunu görür görmez yardım istediği komşusu 10Haber’e konuştu. Komşunun anlatımına göre; kendisi saat 17.00 sıralarında eve gelmişti ve içeri girdikten kısa süre sonra kapısı çalmıştı. Kapıyı açtığında karşısında duran Baba Özçelik’ti ve titreyerek dizlerine vuruyordu. “Oğlum ölmüş” diyen adamı şaşkınlıkla karşılayan komşusu önce “Nasıl yani?” diye sordu, sonra babanın söylemesi üzerine ambulansı aradı. Bu sırada baba Özçelik “Oğlum sen ne yaptın?” diye feryat ediyordu. Ambulansı aradıktan sonra Efe Özçelik’in öldüğü evin kapısına giden komşu, çocuğu kanlar içinde yerde gördü. Yine kendi anlatımına göre; çocuğun kıyafetleri üzerinde yoktu, yalnızca iç çamaşırı vardı.

Çocuğu öyle görünce fenalaştığını söyleyen komşu, bu andan sonra dışarı çıktığını belirterek polise haber verdiğini anlattı. Evde kimsenin olmadığı yönünde bilgisi olduğunu aktaran komşu, Efe Özçelik’in bir de ablası olduğunu ama onun bu sırada evde bulunmadığını ifade etti. Çocuğun neresinden vurulduğunu görmediğini de sözlerine ekleyen komşu, Özçelik ailesinin apartmana taşınalı bir buçuk iki yıl olduğunu da aktardı. Çocuğun annesini hiç görmediğini de söyleyen komşu, silah sesini duymadıklarını diğer komşuların da böyle bir şey söylemediğini anlattı.

Efe Özçelik’in cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve kesin ölüm nedeni otopsi ile birlikte belli olacak. Baba Özçelik ise olay sonrası gözaltına alındı.

Kadın cinayetinde emsal karar: Kanundaki en ağır cezaya çarptırıldılarKadın cinayetinde emsal karar: Kanundaki en ağır cezaya çarptırıldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.