Meslektaşının evinde kendine serum takan hemşire öldü

Sivas'ta hemşire Hilmi Tunahan Tosun meslektaşının evine gidip kendisine serum taktı. Hasta olduğunu söyleyen Tosun bir süre sonra uykuya daldı, ancak bir daha uyanamadı.

Gündem 17 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Hemşire Hilmi Tunahan Tosun Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım’da görevliydi. Hasta olduğunu söyleyen 32 yaşındaki hemşire önceki akşam saatlerinde kadın meslektaşı E.C.’nin evine gitti ve iddiaya göre burada kendisine serum taktı. Hilmi Tunahan Tosun ve E.C. uyumak için başka odalara çekildiler. Ancak daha sonra Tosun’un odasına giden E.C. arkadaşının hareketsiz yattığını gördü.

E.C. bunun üzerine polise ve sağlık görevlilerine haber verdi Yapılan kontrolde Tosun’un öldüğü belirlendi.

32 yaşında ölen Hilmi Tunahan Tosun için çalıştığı üniversitede tören düzenlendi.

Otopsi işlemlerinden sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik girişi önünde Hilmi Tunahan Tosun için tören düzenlendi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ile Hilmi Tunahan Tosun’un yakınları ve meslektaşları katıldı. Burada konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven “Genç yaşta kaybettiğimiz Tunahan kardeşimizden hastane çalışanlarımız ve arkadaşları iyilikle bahsediyor. İnsanların kendisinden memnun ve razı olduğu genç bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine de sabırlar versin” dedi.

Konuşmanın ardından Tosun’un cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

'Çifte Cinayet'e sıcak takip: Alıp eve götürmek istediğimiz bir gösteri!
‘Çifte Cinayet’e sıcak takip: Alıp eve götürmek istediğimiz bir gösteri!


10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.