Mülk sahibi ‘tadilat için çık’ dedi, kiracı ‘boşalt’ anlayıp evi yaktı

Karaman’da yaşayan B.S. su borusu patlayınca ev sahibinden yaptırmasını istedi. Ev sahibi ‘Üst kattaki kiracıyla yaptır’ deyince ‘Ben para vermem’ dedi. Ev sahibi ‘Biz yaptırırız sen evden çık’ deyince de ‘evi boşalt’ dediğini düşünerek evi yaktı.

Gündem 10 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Kiracı ev sahibine kızıp evi ateşe verdi.

Karaman’da iki katlı müstakil bir evde akıl almaz bir olay yaşandı. B.S. isimli kiracı kadın ev sahibi İ.Y.’nin evi boşaltmasını istemesine öfkelenerek oturduğu evi ateşe verdi.

Kısa sürede alevlere teslim olan evi fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Çağrı Merkezine bildirdi.

Anne ile iki oğlunun kurtulduğu yangın, minik Hazal’ı hayattan kopardıAnne ile iki oğlunun kurtulduğu yangın, minik Hazal’ı hayattan kopardı

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı, yangın itfaiye ekiplerince üst kata sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Kiracı B.S.’nin oturduğu ev eşyalarıyla birlikte yanarak kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi İ.Y.’nin eşi “Kalender diye burayı beklemesi için evimize oturttuk. İki yıldır da kendisinden kira almadık. Su borusu patladı diye bizi aradı. Biz de üst kattaki kiracıyla birlikte yaptır deyince ben para filan vermem dedi. Daha sonra tamam biz yaptırırız sen evden çık deyince de bize evi boşalt dediniz, diye evi ateşe vermiş” diye konuştu.

Kiracı olarak oturduğu evi ateşe veren kiracı B.S. ise olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İtfaiyeyi yangın ve kazadan sonra en çok uğraştıran şey: Hayır kediler değilİtfaiyeyi yangın ve kazadan sonra en çok uğraştıran şey: Hayır kediler değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.