Oğlunu sollarken kaza yaptı: Üç ölü, beş yaralı

Tekirdağ'da Erdem Koç önde seyir halinde olan oğlunu sollarken karşı şeritten gelen araca çarptı. Kazada kendisi ve yanındaki bir kişi ölürken oğlunun arabasında bulunan bir kadın yaşamını yitirdi.

Gündem 1 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Sarılar Mahallesi Karatepe Ceza İnfaz Kurumu önünde yaşanan kaza.

Tekirdağ’ın Sarılar Mahallesi’nde seyir halinde olan 48 yaşındaki Erdem Koç önünde araba kullanan Burak Koç’u sollamak istedi. Ancak bu sırada karşı yönden 39 yaşındaki Sercan Arıcan’ın yönetimindeki araç geliyordu. Erdem Koç ve Sercan Arıcan’ın araçları çarpıştı. Arkada kalan 25 yaşındaki Burak Koç’un kullandığı otomobil kaza yapanlara çarptı.

Görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde aynı otomobilde bulunan Erdem ile 44 yaşındaki eşi Birsen Koç’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobillerde sıkışan yaralılar Burak Koç, Sercan Arıcan, 37 yaşındaki Nihan Arıcan, 58 yaşındaki Muradiye Yavuz, 4 yaşındaki Ege Arıcan ve 9 yaşındaki Melek Arıcan itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılıp sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Muradiye Yavuz da doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan 5 yaralının ise hayati tehlikesi yok.

11 kişinin öldüğü kaza böyle olmuş: Bu rapordan çıkarılacak dersler var11 kişinin öldüğü kaza böyle olmuş: Bu rapordan çıkarılacak dersler var

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.