Para dağıtıp belinde silahla dans eden sosyal medya fenomenine gözaltı

İstanbul'da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren lüks bir aracın üstüne çıkıp dans ederek para dağıttı. Belinden silah çıkaran Dalveren o anları sosyal medyada paylaştıktan sonra gözaltına alındı.

Gündem 28 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren sosyal medya hesabından para dağıtarak dans ettiği ve belinde taşıdığı silahı lüks bir otomobilin üstüne koyduğu anlara ait video paylaşmıştı. Görüntünün ardından İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Yapılan çalışmalarda Aleyna Dalveren’in adresine operasyon düzenlendi. Adreste bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilenüç bin dolar ve 50 euro nakit para, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, iki sahte olabileceği değerlendirilen app plaka, iki dijital materyal bulundu.

Gözaltına alınan Dalveren ile ilgili yapılan araştırmada şüphelinin Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun iletişim trafiği olduğu belirlendi. Dalveren’in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Tutuklu fenomenlerin şirketlerine yol haritası çizildiTutuklu fenomenlerin şirketlerine yol haritası çizildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.