Konteyner cinayeti: Sekiz parçaya bölünüp çöpe atılmış bir ceset bulundu

İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış erkek cesedi bulundu. Cesedin 79 yaşında bir yurttaşa ait olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmaları sürüyor. Mahalleli şokta.

Gündem 27 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde sabah saatlerinde çöp atmak için bir konteynere yaklaşan vatandaş parçalanmış ceset gördü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis inceleme yaptı. Yapılan incelemede cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek cesedi olduğu tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede bulunan konteynerlerde de inceleme yaptı. Çalışma sonucunda sekiz parçaya bölünmüş cesedin mahalledeki iki ayrı konteyner içinde olduğu belirlendi. Yapılan incelenmede cesedin 79 yaşında Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu saptandı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çöp konteynerinin yanına gelen bir kadının da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü görüldü.

Mahalle sakini Recep Polat “Ben mahalleye geldiğimde duydum. Hepsi komşum. Hiç olay kavga gürültü olmaz burada. Ama bu nasıl bir olay çözemedim. İnsanın vicdanı el vermiyor. Duydum üzüldüm. Bu insanlık dışı bir şey. Birinde ayak resimlerini gördüm. Biz yolda kediyi ezsek alıp hastaneye götüren insanlarız” dedi.

Yedi yıllık sır perdesi aralandı: Aile meclisi infaz kararı vermiş, ceset hala kayıpYedi yıllık sır perdesi aralandı: Aile meclisi infaz kararı vermiş, ceset hala kayıp

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.