Öldürüp bazaya saklamış, kokmasın diye de klimayı açmış

İstanbul, Büyükçekmece'de 3 haftadır kendisinden haber alınamayan Fikret Aydın, bir yakını tarafından bazanın altında ölü bulundu.

Gündem 3 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İstanbul Büyükçekmece’de 29 Ekim Pazar günü Celaliye Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bir sitede bazadan ceset çıktı.

İddiaya göre üç haftadır haber alınamayan Fikret Aydın’ı kontrol etmek için evine gelen bir yakını evde kimsenin olmadığını ama klimanın açık olduğunu fark etti. Günler sonra tekrar Aydın’ın evine gelen yakını daire içinden gelen yoğun bir koku duydu.

Yatak odasına geldiğinde kokunun iyice arttığını fark etti ve bazayı açtığında Aydın’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis Aydın’ın silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Cesedin yaklaşık üç haftadır orada olduğu ve çürümeye başladığı tespit edildi.

Evde ayrıca uyuşturucu düzeneği, çok sayıda mermi ve bir adet boş kovan bulundu. Ekipler Fikret Aydın’ın sıklıkla evine geldiği belirlenen T.Y. isimli kişiyi aramaya başladı.

Cinayet yetmedi, katili gasp ele verdi: Cesedi mezar taşıyla örtmüşCinayet yetmedi, katili gasp ele verdi: Cesedi mezar taşıyla örtmüş

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.