Piknik savaşı: Sopalarla birbirlerini dövüp hastanelik ettiler

Bayram bu kez küslerin barışması değil kapışması için vesile oldu. Konya’nın en büyük piknik alanlarından birinde iki grup ellerinde sopalarla birbirine saldırdı, jandarma güçlükle ayırdı.

Gündem 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Konya’nın Halkapınar ilçesinde bir piknik alanında kalabalık iki grup sopalarla birbirlerine saldırdı. Beş kişinin yaralandığı kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Konya’nın Halkapınar ilçesindeki İvriz Piknik Alanında yaşandı. Alınan bilgiye göre kalabalık iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebeple kavga çıktı.

Piknik ailelerin burnundan geldi

Kalabalık gruplar sopalarla birbirlerine saldırdı. İlk belirlemelere göre beş kişi yaralandı. Aileler kaçıştı, çocuklar bağrıştı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga jandarmanın müdahalesiyle sonlandırılırken piknik alanının savaş alanına döndüğü görüldü. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İki grubun piknik yerinde kavga etmek için mi buluştuğu, yoksa birbirlerinden habersiz şekilde yanlarına sopalar alarak pikniğe mi gittiği henüz bilinmiyor.

Festivalde bıçaklı kavga: 1’i polisin vurduğu 2 kişi hayatını kaybettiFestivalde bıçaklı kavga: 1’i polisin vurduğu 2 kişi hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.