Polis önüne gelene ateş etti; annesini ve iki akrabasını öldürdü

Malatya'da polis Murat Baytok babasının marketine girip akrabalarıyla kavga etti. Yanındaki silahı da ateşleyerek annesini ve iki akrabasını öldürdü, ikisini de yaraladı.

Gündem 31 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Olay yerine ait fotoğraf.

Malatya’daki Yavuz Selim Mahallesi’nde markete giden polis Murat Baytok burada annesi ve akrabalarıyla kavga etti. Market babasına aitti ve tüm aile buradaydı. Murat Baytok kavga sırasında belindeki tabancayı çıkarıp rastgele ateş açtı.

Mermilerin isabet ettiği Baytok’un annesi 59 yaşındaki Gülhan Baytok ile 35 yaşındaki Abdullah Çay, 60 yaşındaki Şeref Çay, Remziye Çay ve Kadriye Çay yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan beş yaralı ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Gülhan Baytok, Abdullah Çay ve Şeref Çay doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Murat Baytok meslektaşlarına teslim oldu.

Polis ekipleri markette inceleme yaptı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Tekirdağ'dan İstanbul'a cinayet takibi: Kaçan kişi polis çıktı, intihar ettiTekirdağ’dan İstanbul’a cinayet takibi: Kaçan kişi polis çıktı, intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.