Rize’de kazada bir aile yok oldu

Rize'de bariyere çarpan otomobilde Gülcan Bal ve çocukları Burak ile Mert hayatını kaybetti, sürücü Ümit Bal ve oğlu Mehmet Ziya ağır yaralandı.

Gündem 16 Haziran 2024
Rize'de trafik kazası Bal ailesini yıktı.

Her bayram artan trafik yoğunluğu kazalara sebep oluyor, bazıları için bayramı yasa çeviriyor.  Rize’nin İyidere ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki 40 yaşındaki Gülcan Bal ile çocukları 12 yaşındaki Burak ve 16 yaşındaki Mert hayatını kaybetti, 41 yaşındaki sürücü Ümit Bal ile beş yaşındaki oğlu Mehmet Ziya ise ağır yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde ilçeden geçen Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Rize- Trabzon istikametinde seyreden Ümit Bal yönetimindeki 53 HC 293 plakalı otomobil kontrolden çıkarak bariyere çarptı.

Tatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölüTatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölü

Kazada sürücü Ümit Bal, eşi Gülcan Bal ile çocukları Burak, Mert ve Mehmet Ziya ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi. Ekiplerin araçtan çıkardığı yaralılar sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan anne ile çocukları Burak ve Mert tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren Ümit Bal ile oğlu Mehmet Ziya’nın hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bayram göçü sürüyor: Otoyollar kilit, iskele ve havalimanlarında uzun kuyruklarBayram göçü sürüyor: Otoyollar kilit, iskele ve havalimanlarında uzun kuyruklar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.