Sakarya’dan 24 saatte 3 ceset çıktı

Sakarya'da 24 saatte farklı adreslerde 3 erkek cesedi bulundu. Polis cesetlerle ilgili soruşturma başlattı.

Gündem 13 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Sakarya’da 24 saatte 3 ceset bulundu. İlk ceset Arabacı Alanı Mahallesi üzerindeki su kanalında bulundu.. İlçe merkezinden geçen kanalda suda bir kişinin hareketsiz şekilde gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sudan cansız bedeni çıkarılan kişinin inşaat işçisi Ahmet Okur olduğu öğrenildi. Okur’un cenazesi otopsi için Korucuk’ta bulunan otopsi merkezine gönderildi.

Polis ekipleri Okur’un cansız bedeninin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer iki ceset ise Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi üzerindeki bir tatil sitesinde bulundu. Kötü kokuların gelmesi üzerine vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, daireye girdiklerinde çürümeye başlamış 2 erkek cesedi buldu.
Yapılan incelemelerde cesetlerin 65 yaşındaki Avni Çetinkaya  ve 58 yaşındaki Yalçın Dereli’ye  ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından cansız bedenler, otopsi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Kişilerin kesin ölüm sebepleri otopsiden sonra netlik kazanacak.

Sahilde bulunan ceset batan geminin kaptanına aitmişSahilde bulunan ceset batan geminin kaptanına aitmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.