Sulama kanalındaki manzara ve kötü koku mahalleliyi isyan ettirdi

Adana'da bir sulama kanalında ortaya çıkan at ve eşek kemikleri mahalleliyi isyan ettirdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri de manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Gündem 25 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Sulama kanalındaki kemikler.

Adana’da Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi’ndeki bir sulama kanalından yayılan kötü koku nedeniyle vatandaşlar polisi aradı. Mahalleyi saran keskin kokunun sebebi ölen hayvanların bu sulama kanalına atılmasıydı. Çünkü hayvanların parçaladığı cesetlerden geriye kemikler kalmış, et parçaları etrafa saçılmıştı.

Sulama kanalındaki kemikler.

Sulama kanalına belediye ekipleri yönlendirildi ve onlar da mahalleli gibi gördükleri karşında neye uğradığını şaşırdı. Özellikle at ve eşek kemikleri bulunan sulama kanalında su seviyesi düşünce ceset parçaları gün yüzüne çıkmıştı.

At ve eşek eti kalıntılarını kimin attığı tespit edilemedi, bölgede temizlik çalışması yapıldı.

Çevrede yaşayanlar bunun ilk örnek olmadığını belirterek isyan etti. Mahalle sakinlerinden İsmail Yıldız “Bunu her zaman yaşıyoruz, ilk defa olan bir şey değil. At ve eşek kemiklerini ileriden atıyorlar, buralarda toplanıyor. Eti sıyırıp kemiklerini attıkları için çok pis bir koku oluyor. En çok kanalın dibindeki mahalle kokuya maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana’nın değerini düşürüyor” dedi.

Antalya'da sulama kanalında ceset bulunduAntalya’da sulama kanalında ceset bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.