‘Oğlumu sen mi dövdün’ kavgası cinayetle bitti

Beyoğlu'nda bir emlakçı araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğlunu dövüp markete kurşun yağdırdı.

Gündem 8 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Beyoğlu’nda geçen çerşamba günü saat 15.30 sıralarında iddiaya göre emlakçılık yapan 66 yaşındaki Celal K.‘nin oğlu ile market sahibi 50 yaşındaki Mehmet Şahin’in oğlu arasında park kavgası çıktı.

Tartışmadan sonra yurttaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. Ancak yarım saat sonra Celal K. aracıyla marketin önüne geldi. Aracından inen Celal K. Mehmet Şahin’in oğluna “Sen mi dövdün benim oğlumu” deyip kafa attı.
Ortalığın bir anda karıştığı kavgada Şahin oğlu ve yakınları saldırınca Celal K. silahını çekip kurşun yağdırdı, Şahin’i vücudunun çeşitli yerlerinden vurarak ağır yaraladı.

Olayla ilgisi bulunmayan M.Ş.Ş. de bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Çevredeki yurttaşların müdahale ettiği Celal K. güçlükle zapt edilirken dehşet anları kameralara anbean yansıdı.

Caddede devriye gezen polis ekipleri olaydan sonra saldırganı kısa sürede etkisiz hale getirerek kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Şahin müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Emniyete götürülen Celal K.’nin suçunu itiraf ederek araç parkı yüzünden oğluyla market sahibinin oğlunun kavga ettiğini ve bu sebeple kavga çıktığını, oğlunun dövüldüğünü öğrenince markete gelip hesap sorduğunu ve çıkan kavgada silahla ateş açtığını söylediği öğrenildi. Celal K. “kasten öldürme” suçundan adli işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Ev sahibi-kiracı kavgası akrabalık tanımıyor: Enişte kayınbiraderini öldürdüEv sahibi-kiracı kavgası akrabalık tanımıyor: Enişte kayınbiraderini öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.