Sevgilisini banyoda öldürdü

Samsun'da Ertuğrul Temiz sevgilisi Gülcan Güneş'in kendisini aldattığından şüphelendi. Genç kadını banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü.

Gündem 1 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Kan donduran olay Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. Ertuğrul Temiz ve birlikte yaşadığı, bir de erkek çocukları olan sevgilisi Gülcan Güneş arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyüdü ve Ertuğrul Temiz banyoda Güneş’i tabancayla başından vurarak öldürdü, küçük çocuğu da alıp kaçtı.
Ertuğrul Temiz bir süre sonra erkek kardeşini telefonla arayarak Gülcan Güneş’i öldürdüğünü söyledi. Temiz’in kardeşinin bildirdiği adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kapı itfaiye ekiplerince açılıp eve girildiğinde banyoda Güneş’in cansız bedeni bulundu. Gülcan Güneş’in cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna götürüldü.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Ertuğrul Temiz Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi. Şüpheli ifadesinde sevgilisi banyoya girdiğinde vücudunun bazı noktalarında morluklar görüp aldatıldığını düşündüğünü ve onu tabancayla vurduğunu söyledi.
Ertuğrul Temiz emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin çocuğunu yakalanmadan önce ablasına bıraktığı öğrenildi.

Çocukları odalarında uyurken eşini öldürdü, sonra da intihar ettiÇocukları odalarında uyurken eşini öldürdü, sonra da intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.