Sevgilisinin Uzi’yle vurduğu kadın öldü

Nazlı Elmas iki gün önce gece saatlerinde evine gittiği sevgilisi Eliz Kurtuluş tarafından Uzi'yle vuruldu. Dört kurşunun isabet ettiği 19 yaşındaki kadın hastanede tedavi görüyordu ama bugün acı haberi geldi.

Gündem 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Nazlı Elmas iki gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

İstanbul’da yaşayan Nazlı Elmas, 18 Ocak gecesi Bayrampaşa’da sevgilisi Eliz Kurtuluş’un evine gitti. Ancak gece saatlerinde Eliz Kurtuluş’un evinden silah sesleri duydu. Komşuların haber vermesiyle apartmana sağlık ve polis ekipleri geldi. Eve giren sağlık ekipleri 19 yaşındaki kadını ağır yaralı halde buldu ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Polisler evde inceleme yaptı ve Nazlı Elmas’ın vurulduğu suikast silahı olarak bilinen Uzi’yi buldu, kaçan 25 yaşındaki Eliz Kurtuluş ise kısa sürede yakalandı.

Nazlı Elmas son yolculuğuna uğurlandı.

Emniyetteki sorgusunda Eliz Kurtuluş sevgilisiyle şakalaştıklarını bu sırada yanlışlıkla silahın ateş aldığını söyledi. Eliz Kurtuluş sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Nazlı Elmas ise bugün öldü. Nazlı Elmas Bayrampaşa Altıntepsi Yeni Camii’de kılına cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Olay anında silah seslerini duyan bir mahalleliyse “Evde oturduğum esnada silah sesi ve farklı sesler geldi. Bir süre sonra bir silah sesi daha geldi” demişti.

Sevgilisine Uzi’yle kurşun yağdırıp kaçan şüpheliden ‘şaka’ savunması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.