Şiddet sarmalı: Oto galericiler, müteahhidi dövüp senet imzalattı

İzmir'de oto galerici dört kişi, müteahhit olan bir kişi alıkoydu sonra da dövdü ve boş senet imzalattı. Şüphelilerin ikisi tutuklanırken diğer ikisi serbest kaldı.

Gündem 8 Eylül 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Olay günü kameraya yansıyan görüntüler.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşayan E.U. ve F.K. oto galericiydi. Aynı şehirde oto alım satım işi de yapan müteahhit B.Y. ile 9 Ağustos’ta bir pastanede buluştular. Üç kişi buradan sonra oto galeriye geçti. Burada E.U., F.K., B.G. ve E.S., B.Y.’yi tabancayla tehdit edip, cep telefonunu aldı.

Oto galerici dört kişi alıkoydukları B.Y.’yi dövüp boş senetlere imza attırıp bıraktı. B.Y., durumu polis ekiplerine bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro, Teknik Büro, Suç Analiz Merkezi (SAM) Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Adresleri tespit edilen şüpheliler, ev ve iş yerlerine önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Aramalarda gasbedilen cep telefonu, 4 ruhsatsız tabanca ile 725 mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.U ve F.K tutuklandı, B.G ve E.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cezaevi firarisi annesini rehin alıp ateş açtı, bir polis şehit olduCezaevi firarisi annesini rehin alıp ateş açtı, bir polis şehit oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.