Sokak ortasında kadın cinayeti: Boğazını kesti, araya gireni yaraladı

Ankara'da S.K., Edanur isimli kadının boğazını kesti. Bunu gören Nur isimli bir başka kadın araya girmek istedi ama S.K. ona da bıçakla saldırdı. Edanur hastanede öldü, Nur ise tedavi altında.

Gündem 3 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Temsili olay yeri fotoğrafı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde dün akşam 34 yaşındaki S.K. isimli erkek 28 yaşındaki Edanur K. ile kavga etti. Sokak ortasındaki kavgada S.K., Edanur K.’ya bıçakla saldırarak, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Bu sırada araya Nur G. isimli bir kadın girmek istedi ama onu da bıçakladı S.K. ve kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Edanur K. ve Nur G., hastaneye kaldırıldı. Edanur K., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, tedaviye alınan Nur G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası kaçan S.K., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Komando bıçaklı cinayet: Alkollü olmasına sinirlenip cezalandırdımKomando bıçaklı cinayet: Alkollü olmasına sinirlenip cezalandırdım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.