Estetik yaptırdı, hastaneden sargılarıyla kaçarken yakalandı

İstanbul Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyat olan yabancı uyruklu bir kadın kaçmaya çalışırken yakalandı. Kadının hastane masraflarını ödememek için kaçmaya çalıştığı öne sürüldü.

Gündem 9 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.

Yabancı uyruklu bir kadın estetik ameliyatı olmak üzere Şişli Fulya’daki özel bir hastaneye geldi. Ücret konusunda anlaşan kadın bıçak altına yattı. Narkoz verildi, kadına estetik ameliyatı yapıldı ancak iddiaya göre kadın para ödememek için kaçmak istedi.

Hastanede fırsat kollayan kadın üstünde ameliyat kıyafeti ve kanı toplamak için konan drenlerle dışarıya çıktı. Ancak çalışanlar tarafından fark edildi, durduruldu. Yabancı dilde yanına gelen doktor ve hemşirelere küfür ettiği iddia edilen kadın narkozun da etkisiyle çalışanlara saldırmaya çalıştı. Yardım isteyen doktor ve hemşirenin güvenlik görevlilerinin de gelmesiyle kadını hastaneye geri götürdüğü öğrenildi.

Demirtaş'tan Avşar'a 'simit' tavsiyesi, ünlülerin yatak odası sırları, estetik kazalarıDemirtaş’tan Avşar’a ‘simit’ tavsiyesi, ünlülerin yatak odası sırları, estetik kazaları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.