Tekirdağ’dan İstanbul’a cinayet takibi: Kaçan kişi polis çıktı, intihar etti

Tekirdağ'da cinayete karıştığından şüphelenilen bir kişi İstanbul'a kaçtı ama polislerin takibindeydi. Silivri'de yakalanan şüpheli polisler yanına gelene kadar intihar etti. Sonra öğrenildi ki kaçan kişi bir emekli polisti.

Gündem 19 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Tekirdağ’daki polisler, İstanbul Emniyeti’ni arayıp bir kişinin cinayete karıştığı ve taksiyle İstanbul’a kaçtığını söyledi. İstanbul’da harekete geçen polis ekipleri de plakası belirlenen taksinin yakalanması için kent genelinde çalışmalara başladı. Gece 03.00 saatlerinde söz konusu ticari taksinin Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nden geçtiği saptandı.

Bunun ardından polisler taksiyi takip etmeye başladı ama taksici durumu fark etti. Taksi kaçtı, polisler kovaladı. Silivri yönündeki Güzelce Mahallesi Güzelşehir konumuna gelindiğinde taksi bariyerlere çarptı. Taksinin kaza yaptığını gören polis ekipleri araca doğru gittiklerinde sürücünün içeride yan koltuğa doğru yattığını gördü. Sürücüyü kontrol eden ekipler, şüphelinin silahla kafasına sıkarak intihar ettiğini fark etti.

İntihar eden bu  kişi emekli polis memuru Soner Kırdaş’tı. Kırdaş’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Emekli polisin hangi cinayete nasıl karıştığı araştırılıyor.

Kahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktıKahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.