Sultangazi’de sıradan bir gün: Kalaşnikoflu çatışmada yoldan geçen çocuk ağır yaralandı

Sultangazi'de otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Gündem 31 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Güvenlik görevlileri onlarca boşkovan topladı.

İstanbul’un Sultangazi’si kendine çok kötü bir ün edinmiş durumda. Sultangazi’de dün saat 15.00 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi’nde, otomobille seyir halinde olan 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Güpegündüz sokak sokak süren çatışmada şüpheliler bir süre sonra otomobillerini bırakıp kaçtı. Çatışmada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin saldırıya karışan şüpheli, diğerinin ise sokaktan geçmekte olan 15 yaşındaki Büşra P. olduğu belirtildi. Şüpheli hafif yaralanırken, ağır yaralı olan Büşra P.’nin ameliyata alındığı öğrenildi. Çatışmadan sonra terk edilen otomobillerde yapılan aramalarda uzun namlulu kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin silahından çıkan kurşunlar 2 eve, sokakta bulunan caminin çay ocağına ve park halindeki araçlara isabet etti.  Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede onlarca boş kovan bulurdu.

Olayı gören mahalle sakini Yusuf Açıkgöz, “İki otomobil 100 metre aşağıda birbirlerine sıktı. Bir an da elektrik patlaması gibi bir ses duyduk. Burada biraz kesildi sesler, 20 metre ileride tekrardan başladı ama bu sefer birilerine sıkarak değil de rastgele ateş ederek devam ettiler” dedi.

Beylikdüzü'nde komşular arasında silahlı çatışma çıktıBeylikdüzü’nde komşular arasında silahlı çatışma çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.