TIR önce otomobile çarptı sonra işçi servisinin üzerine devrildi!

Gaziantep’te eski Maraş yolu üzerinde facia gibi bir zincirleme kaza yaşandı. Bir otomobil ile çarpışan TIR, işçi minibüsünün üzerine devrildi. 3 kişi öldü, yaralıların bazılarının durumu da ağır.

Gündem 20 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

TIR ile çarpışan otomobilin resmen yarısı yok oldu, araç hurdaya döndü.

 

Gaziantep’te bir otomobil ile çarpışan TIR, işçileri taşıyan minibüsün üzerine devrildi. Üç işçi minibüste can verdi. Hastaneye kaldırılan işçilerden bazılarının durumu ise ağır.

Olay akşam saatlerinde yaşandı. Eski Maraş yolu üzerinde yaşana kazada ilk olarak bir TIR otomobille çarpıştı. Çarpmadan sonra TIR, işçileri taşıyan minibüsün üzerinde devrildi.

Feci kazada otomobil sürücüsü Bedrettin Zidan ile minibüste bulunan inşaat işçileri İsmail Özdemir ile Mehmet Apalak can verdi.

Feci kaza sonrası yaralıların kaldırıldığı hastaneye giden Birleşik Tekstil, Dokuma ve Deri İşçileri Sendikası Genel Başkanı, Halktv.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Yaralılardan bazılarının durumu ağır” bilgisini paylaştı.

Yarışan otomobillerden biri park halindeki araca çarpıp kaçtı, anne öldü bebek yaralıYarışan otomobillerden biri park halindeki araca çarpıp kaçtı, anne öldü bebek yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.