Vahşet bitmiyor: Anneyi vurmak istiyordu, araya giren beş yaşındaki kızını katletti

Korkunç haber Konya'nın Kulu ilçesinden geldi. Eşi Saadet'le bilinmeyen bir nedenle tartışan Mehmet Ö, av tüfeğini eline aldı, kadını öldürmeye kalkıştı. O sırada 5 yaşındaki kızı araya girdi ve tüfekten çıkan saçmalar küçük kızı aramızdan aldı.

Gündem 25 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Konya’nın Kulu ilçesinde Mehmet Ö, eşi Saadet Ö.’ye tüfekle ateş etmek isterken beş yaşındaki kızı Dilan Ö. araya girmek istedi. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Saadet Ö. hafif yaralanırken talihsiz çocuk ise yaşamını yitirdi.

Kemaliye Mahallesi’nde bulunan müstakil evde, dün saat 17.00 sıralarında Mehmet Ö. bilinmeyen nedenle eşi Saadet Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ö. tüfekle eşi Saadetin Ö.ye ateş etmek isterken o sırada araya üç çocuğunun en büyüğü Dilan girdi. Tüfekten çıkan saçmalar Dilan ve annesi Saadet Ö.’nün vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti.

Dilan kurtarılamadı

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan talihsiz Dilan doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Hafif yaralı Saadet Ö. tedavisinin ardından taburcu oldu.

Mehmet Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Şiddet sıradanlaşıyor: 15 yaşındaki çocuk, 14 yaşındaki çocuğu sigara yüzünden boğarak öldürdüŞiddet sıradanlaşıyor: 15 yaşındaki çocuk, 14 yaşındaki çocuğu sigara yüzünden boğarak öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.