Vahşetin yeri Ankara! Yavru köpeği acımasızca öldüren adam tutuklandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Murat Sefer Aksoy, tarım aleti dirgenin sivri uçları ile defalarca vurduğu yavru köpeği öldürdü. Vatandaşların tepkisine aldırmayıp çevredekilere hakaret yağdıran Aksoy tutuklandı.

Gündem 31 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Yavru köpeğin öldürüldüğü anlar kayıt altına alındı.

Sokak köpeklerinin toplanıp belirsiz bir zaman sonra öldürülmesini emreden yasanın Meclis’ten geçmesinin ardından köpek katliamı haberleri bitmek bilmiyor, aksine her geçen gün daha kötü görüntüler geliyor.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bağlı Çimenceğiz Mahallesi’nde yaşanan olayda 65 yaşındaki Murat Sefer Aksoy dün öğlen saatlerinde yol kenarında bulunan bir yavru köpeğe saldırdı.

Havuzda ölü bulunan 13 köpek incelemeden sonra gömüldü: 'Kendi evladımı kaybetmiş gibi üzgünüm'Havuzda ölü bulunan 13 köpek incelemeden sonra gömüldü: ‘Kendi evladımı kaybetmiş gibi üzgünüm’

Elinde toprak yumuşatmak, çimleri havalandırmak, saman ve gübre taşımak gibi amaçlarla kullanılan tarım aleti dirgen bulunan Aksoy, bir yandan ayağı ile yavru köpeğin boynuna bastı, bir yandan da dirgenin sivri uçlarını hayvanın vücuduna sapladı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken Aksoy’un dirgeni hayvana defalarca sapladığı görüldü. Vatandaşların tepkisine aldırmayıp çevredekilere hakaret yağdıran Aksoy, yavru köpeği öldürdü.

Çimenceğiz Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşadığı ve akli dengesinin yerinde olduğu belirtilen Aksoy, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Murat Sefer Aksoy tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayvan katliamı bitmiyor: İzmir'de beş köpek ile altı kedi zehirlenerek öldürüldüHayvan katliamı bitmiyor: İzmir’de beş köpek ile altı kedi zehirlenerek öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.