Yanan evde anne ile oğlu ölü bulundu, baba da bir aracın içinde yanarak can verdi

Mersin'de yanan bir evde Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya'nın cesetleri bulundu. Bu evdeki yangın yeni söndürülmüşken bir de otomobil yangını ihbarı geldi. Otomobilin içinden de ceset çıktı ve bu kişi de Nurgül Kaya'nın eşi Neşet Kaya çıktı.

Gündem 5 Nisan 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Kaya ailesi.

Mersin’in Erdemli ilçesindeki İlemin Mahallesi’nde yaşayanlar sabah saatlerinde bir evden çıkan dumanlarla karşılaştı. Ev, 42 yaşındaki çiftçi Neşet Kaya ile 40yaşındaki Nurgül Kaya’ya aitti ve çiftin bir de Emrullah isimli 11 yaşında çocukları vardı. Dumanları gören komşuları hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.

Anne ve oğlunun cesedi yanan evden çıkarıldı.

Yangına müdahale eden ekipler, alevleri söndürüp eve girdi. Yatak odasına ulaştıklarında Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya’nın yanmış cesetlerini buldular. Bundan yarım saat sonra bir yangın ihbarı daha yapıldı, bu kez alevlere teslim olan otomobildi. Ekipler yanan evin beş kilometre uzağındaki aracın yanına gittiler ve bu yangın da kısa sürede söndürüldü. Aracın içinde bir ceset vardı ve yanarak ölen kişi yanan evin sahibi Neşet Kaya’ydı.

Kaya ailesinin cenazeleri adli tıp morguna götürüldü. Neşet Kaya’nın eşi ve oğlunu yaktıktan sonra kendini yakmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldüİstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.