Kaza yaptım kurtuldum derken başka bir araç çarptı, hayatını kaybetti

Aracı yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bariyerlere çarpıp kaza yapan Orhan kazadan yalnızca maddi hasarla kurtulduğunu sandı. Aracının yola savrulan parçalarını toplamak üzere yola çıktığı sırada ise başka bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Gündem 6 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

23 yaşındaki Muhammet Talha Orhan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı. Kazadan maddi hasarla kurtulan Orhan otomobilinin kırılıp dağılan parçalarını karayolundan toplamak için aracından indi. O sırada seyir halinde bir otomobil çarptı ve hayatını kaybetti.

Sinop'ta kahreden kaza: İkisi doktor dört kişi öldüSinop’ta kahreden kaza: İkisi doktor dört kişi öldüKaza saat 17.30 civarında oldu. Muhammet Talha Orhan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda arabasının kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı. Maddi hasarlı kazadan sonra çağırdığı çekiciye aracını yükledi, arabasının yola savrulan parçalarını toplamak istedi.

Orhan arabasının parçalarını toplarken başka bir araç ona çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole savrulan Orhan ağır yaralandı. Gelen sağlık ekipleri Orhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer sürücü gözaltına alınırken Muhammet Talha Orhan’ın cenazesi otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bitlis'te kaza: İki ölü, dördü ağır 30 yaralıBitlis’te kaza: İki ölü, dördü ağır 30 yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.