Yol verme kavgasında dört kişi, bir kişiyi çocuklarının gözü önünde dövdü

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde birkaç gün arayla iki ayrı kavga yaşandı. İlk olay bir kişinin kadınların fotoğrafını çektiği iddiasıyla yaşandı. İkinci olay da yol verme tartışmasından çıktı. Çocukları yanında olan adamı sokak ortasında dövdüler.

Gündem 2 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Sokakta kadınların fotoğrafını çektiği iddiasıyla bir grup, genç bir kişiyi dövdü.

İstanbul Sultangazi’deki iki kavga cep telefonu kameralarına yansıdı. Cebeci Mahallesi’nde yaşanan ilk olayda sokakta iddiaya göre bir kişi sokaktan geçen kadınların fotoğrafını çekiyordu. Bunu fark eden bir grup genç de bu kişiyi dövmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

Ailesinin yanında dövdüler.

İkinci olay ise yine Cebeci Mahallesi’nde geçen günlerde meydana geldi. Akşam saatlerinde sokakta seyir halindeki iki araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle iki tarafta araçtan inerek kavga etmeye başladı. Araçtan inen 4 kişi, yanında karısı ve çocukları bulunan bir kişiyi dövdü. Mahalle sakinleri araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı.

Manisa'da 'top' kavgası büyüyor! Sert sözlerManisa’da ‘top’ kavgası büyüyor! Sert sözler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.