Alain Delon’un oğlu Ari Boulogne evinde ölü bulundu

Fransız oyuncu Alain Delon'un biyolojik oğlu Ari Boulogne hayatını kaybetti. 60 yaşındaki fotoğrafçının cansız bedeninin çürümüş halde evinde bulunduğu açıklandı. Delon'un hiçbir zaman oğlu olarak kabul etmediği Boulogne'un ölüm nedeni otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

Kültür Sanat 22 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Boulogne'nin ölüm nedeni otopsi sonrasında belli olacak. Fotoğraf: Twitter/ @WaldoKanto

Fransız oyuncu Alain Delon’un biyolojik oğlu Ari Boulogne hayatını kaybetti. Le Parisien’in aktardığı habere göre, 60 yaşındaki Boulogne’nin cansız bedeni, Paris’in 15. bölgesindeki Rue de Cambronne’deki evinde bulundu. Yetkililer Boulogne’nin cesedinin çürümüş olduğu ve ölüm nedeninin araştırıldığını belirtti.

Fotoğrafçı, Fransız aktör Alain Delon’un oğlu olduğunu on yıllardır iddia ediyordu. Annesi, ikisinin geçici bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden hamile kaldığını söylemiş olsa da, Delon onu hiçbir zaman tanımadı. Ari, Alain’ın annesi Edith Boulogne tarafından evlatlık alındı ve büyütüldü. Delon ise Ari’nin resmi olarak Edith Boulogne ve eşi tarafından evlatlık alındığı ve büyütüldüğü için babası olmadığını öne sürmüştü.

İlk inceleme sonuçlarına göre, Ari Boulogne sağlık sorunları yaşıyordu. Son dönemde hastaneye kaldırıldığı açıklanan Boulogne’nin bir yakını “Bir ay önce en son onunla iletişim kurduğumda, kötü bir düşme sonucu tekerlekli sandalyede olduğunu söyledi” diyerek fotoğrafçının son durumunu açıklamıştı. Ayrıca Boulogne’nin birlikte yaşadığı öne sürülen bir kadın ve oğlu da ‘tehlikede olan bir kişiye yardım etmemek’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Sanatçının cesedi, otopsi için Paris Adli Tıp Enstitüsüne götürüldü. Ölüm nedeni otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

Nuri Sesigüzel: Sevdiği kız uğruna türkücü oldu, şimdi o türküler yastaNuri Sesigüzel: Sevdiği kız uğruna türkücü oldu, şimdi o türküler yasta

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.