Angelina Jolie’nin yalnızlığı ABD basınına dert oldu!

Brad Pitt ile yollarını ayırdıktan sonra çocuklarıyla birlikte yaşayan Angelina Jolie'nin yalnızlığı ABD basınına dert oldu. Oscar'lı yıldız adım adım izleniyor. Ünlü şarkıcı The Weeknd ile bir ilişki yaşadığı iddia ediliyordu. Şimdi yeni bir aday daha bulundu David Mayer de Rothsch.

Kültür Sanat 3 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Angelina Jolie gibi dünyaca ünlü bir starsanız nereye giderseniz kameralar da sizi mutlaka takip eder. Şov dünyasının kuralı budur ne de olsa.

Geçen hafta Oscar ödüllü oyuncu, Rothschild ailesinin varislerinden David Mayer de Rothschild ile Kaliforniya’da ünlülerin uğrak yeri Nobu’da üç saatlik bir öğle yemeği yedi. Ve tabii Jolie’yi takip eden kameralar bu buluşma ve yemeği görüntüledi. Buluşmaya neredeyse hiç makyaj yapmadan ve siyah bir elbise içinde gelen 47 yaşındaki yıldız, 44 yaşındaki de Rothschild’ın yanından gülümseyerek ayrıldı.

Geçen hafta Oscar ödüllü oyuncu, Rothschild ailesinin varislerinden David Mayer de Rothschild ile buluşup yemek yedi.

İş yemeği denildi ama

Jolie, Brad Pitt,  beraberlikleri evlilikleri döneminde dünyanın en ideal çifti olarak görülüyorlardı. Lakin sancılı bir boşanma sürecinden sonra Jolie, kamusal alana açıklanan bir ilişki yaşamadı. Jolie’nin Rothschild ile buluşması, Pitt sonrasında oyuncunun yeni sevgilisi Rothschild mı olacak sorusunu akla getirdi.

ABD basınına göre İngiliz kaşif, çevre kampanyacısı, yazar ve film yapımcısı Rothschild, Jolie’nin tam da çıkmak isteyeceği türden bir erkek. Ama o, Jolie gibi esmer güzelli olan Ukraynalı aktris Karina Deyko ile evli. Deyko konuyla ilgili yorum yapmayı reddediyor. Zaten kaynaklar da Nobu’daki öğle yemeğinin küçük bir grubun katıldığı bir iş toplantısı olduğunu doğruluyor. Ama kesin olan bir şey var Jolie, her zaman olduğu gibi, bir iş toplantısını bile ilgi çekici hale getirmeyi başardı.

Eylül ayında Jolie ve The Weeknd, Giorgio Baldi’de bir akşam yemeği yerken fotoğraflandı.

The Weeknd ile buluşması ilgi çekmişti

Jolie, 2016 yılında Pitt’ten ayrıldığından beri özel hayatını gizli tutuyor. Eski çift, çocukları ve sahip oldukları şaraphanesi bulunan Miraval Şatosu’yla ilgili yasal mücadele içinde. Ancak Jolie’nin boşanmadan bu yana birkaç kez ‘kaçamak’ yaptığı da iddia ediliyor. Özellikle de popüler şarkısı The Weeknd ile bir ilişkisi olduğu söyleniyor. Çift ilk olarak Temmuz 2021’de Los Angeles’taki Giorgio Baldi adlı mekandan çıkarken görüldü. Tabii bu buluşma da bir iş yemeği olarak tariflendi. Ama bu buluşmadan birkaç hafta sonra Jolie, kızları 18 yaşındaki Zahara ve 16 yaşındaki Shiloh’un ile birlikte bir The Weetnd konserinde görüldü. Sonra eylül ayında çift yine Giorgio Baldi’de akşam yemeği yerken fotoğraflandı.

Cecil B. DeMille’in ünlü evini 2017 yılında 24,5 milyon dolara satın alan Jolie, 19 yaşındaki sanatçı oğlu Pax, Shiloh ve ikizleri Vivienne ve Knox ile birlikte yaşıyor. Aktrisin en büyük oğlu 21 yaşındaki Maddox, Güney Kore’deki Yonsei Üniversitesi’nde, Zahara ise Atlanta’daki Spelman kolejinde okuyor. Jolie, bu evi alma nedenini çocuklarının sadece beş dakika uzaklıkta yaşayan 59 yaşındaki Pitt’e yakın olmalarını istediği için seçtiğini açıklamıştı. Fakat geçen hafta Pitt, o beş dakikalık uzaklıktaki malikanesini 39 milyon dolara sattı.

Pitt ile araları şimdilik sakin

Jolie ve Pitt, Jolie’nin Eylül 2016’da açtığı boşanma davası bir türlü sonlanmıyor. Çocukların velayetine hala karar verilemedi. Pitt’in, çiftin ayrılmasına neden olan ve o meşhur özel uçak olayının ardından bazı çocuklarıyla gergin bir ilişkisi var. Ağustos 2022’de Jolie, Pitt’in uçakta kendisine ve çocuklarına “fiziksel ve sözlü olarak saldırdığını” söylediği olayla ilgili bir FBI raporunun yayınlanmasını sağladı. Velayet kavgasına vakıf bir kaynak “Bu bir ebeveyn yabancılaşması vakası ve çok üzücü. Hemen hemen başa döndüler. Brad çok kızgın ama avukatlar işlerini yaparken son zamanlarda hiçbir hareket olmadı. Angelina altı aya yakın bir süredir sessiz, bu yüzden şimdilik araları sakinleşmiş gibi görünüyor” dedi.

‘Jolie sonsuza kadar bekar kalmayacak’

Jolie, ayrılığın ardından ardından iyileşmeye odaklandığını açıkça belirmişti. 2021’de Vogue’e verdiği şöyleşide “Son birkaç yıl oldukça zor geçti. Ailemizi iyileştirmeye odaklanıyorum. Buzun erimesi ve kanın vücuduma geri dönüşü yavaş oluyor” demişti.

İşin sinema kısmına gelince ekim ayında Jolie’nin, Oscar adayı Pablo Larraín’in yöneteceği opera sanatçısı Maria Callas’ın biyografik filminde rol alacağı açıklanmıştı. Hollywood kulislerinde bu rolün yıldız oyuncuya bir Oscar adaylığı daha getirebileceğini konuşuluyor. Ancak kırmızı halıda koluna kimin gireceği henüz belli değil. David Mayer de Rothschild diyenler de var The Weeknd diyenler de. Ama herkes “Jolie’nin sonsuza kadar bekar kalmayacak!” diyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.