Anne Hathaway rol arkadaşını seçmek için 10 erkekle öpüşmek zorunda bırakılmış

Oscar ödüllü Anna Hathaway 2000'li yıllarda oynadığı bir filmin seçmeleri sırasında rol arkadaşı seçilirken birçok meslektaşıyla öpüşmek zorunda kaldığını ve bundan dolayı hiç de mutlu olmadığını açıkladı.

Kültür Sanat 25 Nisan 2024
Anne Hathaway ve Nicholas Galitzine The Idea of You / Sen İhtimali'nde aralarında yaş farkı olan iki aşığı canlandırıyor.

Oscar ödüllü Anne Hathaway yeni filmi ‘Sen İhtimali’nin (The Idea of You) izleyicilerle buluşmasına günler kala yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Hathaway 2000’li yıllarda oynadığı bir filmin seçmeleri sırasında rol arkadaşı seçilirken birçok meslektaşıyla öpüşmek zorunda kaldığını ve bundan dolayı hiç de mutlu olmadığını açıkladı.

V Magazine’e konuşan oyuncu bu garip kimya testinde partnerlerin uyumlarının ölçüldüğü ‘öpüşme testlerinin’ o dönem için normal kabul edildiğini de anlatıp devam etti: “Bana ‘Bugün 10 adam geliyor ve sen kadrodasın. Hepsiyle sevişeceksin heyecanlı değil misin’ dendiğinde “Bende bir sorun mu var” diye düşündüm. Çünkü heyecanlı değildim. Hatta kulağa iğrenç geldiğini düşünüyordum.”

Fotoğraf: V Magazine/Chris Colls.

Anne Hathaway artık daha tecrübeli olduğu için bunu yapmak zorunda olmadığını ve kendini daha iyi savunabileceğini söyledi. O dönemdeki bu uygulama için kimseyi suçlamıyordu ancak hataların da farkındaydı: “Bu bir güç gösterisi değildi. Kimse bana kötü davranmaya ya da beni incitmeye çalışmıyordu. Sadece çok zor bir dönemdi ve şimdi böyle şeylerin yapılmaması gerektiğini daha iyi biliyoruz.”

Genç yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde izleyicilerin alışkın olduğundan farklı bir rolle karşısına çıkacak Hathaway. Bekar anne Sophie’nin dünyanın en popüler müzik gruplarından birinin genç solistiyle yaşadığı aşkı anlatan filmin bir diğer başrolü Nicholas Galitzine. Hathaway genç oyuncunun rol için doğru kişi olduğunu hemen anladığını ve onunla replikleri okuduktan sonra bundan emin olduğunu açıkladı: “Nick içeri girdiğinde güldüğümü hatırlıyorum, çünkü rol için gülünç derecede mükemmeldi. Sadece ‘İşte bu’ diye düşündüm.”

Robinne Lee’nin aynı adlı romanından uyarlanan ‘Sen İhtimali’ 2 Mayıs’ta dünyayla aynı anda Prime Video’da yayınlanacak.

Anne Hathaway cici kızlığı bıraktı: Kendimi cinsel bir varlık olarak görüyorumAnne Hathaway cici kızlığı bıraktı: Kendimi cinsel bir varlık olarak görüyorum

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.