Arka Sokaklar’da heyecanlandıran iddia: Mesut Komiser dönüyor

'Arka Sokaklar'da heyecanlandıran iddia: 19. sezonun çekimlerine başlanacağı belirtilen dizinin kadrosuna yapımın efsane isimlerinden Mesut Komiser dönüyor. Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser dizisinin en sevilen karakterlerinden.

Kültür Sanat 24 Nisan 2024

Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden ‘Arka Sokaklar’ izleyicileri için heyecanlandıran iddia: Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre efsane karakterlerinden Mesut Komiser diziye geri dönüyor. Kanal D’nin iç yapımlar şirketi D Media’nın haklarını devraldığı dizinin 19. sezonunun çekimlerine başlanması da gündemde.

Arka Sokaklar devam edecek

18. sezonuyla cuma akşamlar Kanal D’de ilgiyle izlenen ‘Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerinin geleceğine dair haberlere Mesut Komiser’in de döneceği bilgisinin eklenmesi dizinin sıkı takipçilerini mutlu etti. 2 Nisan’da hayatını kaybeden Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği dizinin haklarını 42 bölümlüğüne D Media kiralamıştı. Aradan geçen yıllara rağmen büyük ilgi görmeye devam eden dizinin yeni sezonunun çalışmaları devam ediyor.

Şevket Çoruh şu anda Now TV’de yayınlanan ‘Korkma Ben Varım’ dizisinde başrolde yer alıyor. Ancak dizinin bu sezon final yapacağı açıklanmıştı. Hal böyle olunca da 17 sezon boyunca ‘Arka Sokaklar’da Mesut Komiseri canlandıran oyuncunun diziye geri dönmesi ihtimali yükseliyor. Geçen yıl projeden ayrılan Çoruh’un diziye dönmesi için birçok kez teklif götürülmüştü. Yıldız oyuncuyla yeniden görüşmeler başladı.

İlk bölümü 31 Temmuz 2006’da yayınlanan Arka Sokaklar’da bugüne kadar 671 bölüm yayınlandı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Özlem Çınar’ın başrollerinde yer aldığı dizide önceki yıllarda Şevket Çoruh, Çağla Kubat, Gamze Özçelik, Zeynep Beşerler ve Uğur Pektaş da rol almıştı.

Düşün bi insanlığın yakasından!Düşün bi insanlığın yakasından!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.